Websites

Het maken van websites is onze "core business". Daarbij maakt het ons niet uit of het gaat om een kleine site voor je sportvereniging, een wereldwijd te lanceren sociaal platform of b.v. een Facebook applicatie. Alles kan en alles mag, en elk project ontvangt dezelfde aandacht en liefde.

Onze websites kenmerken zich door een hoge mate van innovatie en een nietsontziend oog voor detail. Ja — dat zegt natuurlijk iedereen, dus laten we wat concrete voorbeelden geven. Al onze websites zijn gegarandeerd:

  • gebouwd met 100% validerende HTML5 tenzij je als klant natuurlijk een zwaarwegende reden hebt hiervan af te wijken, b.v. i.v.m. bepaalde Windows-only technologie
  • gemaakt naar de allerlaatste inzichten op gebied van HTML, CSS, Javascript etc.
  • zo goed mogelijk technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google een pakkende inhoud moet je natuurlijk zelf verzorgen
  • voorzien van diverse slimme snelheidsoptimalisaties waardoor ze zo snel mogelijk bij jouw bezoekers laden
  • bestand tegen extreme verkeerspieken
  • geschikt voor Internet Explorer 9 en hoger, Firefox, Safari en Chrome, en getest op Windows, MacOS en Linux indien gewenst kunnen tegen meerprijs natuurlijk ook alle andere browsers getest worden, tot aan Internet Explorer 3 of Netscape Navigator 4

Wij ontwikkelen meestal in de veelgebruikte programmeertaal PHP, inmiddels versie 7.3. PHP is niet de allermooiste taal die er is, maar kent wel een zeer brede ondersteuning en is geheel Open Source en dus gratis. Je betaalt hier dus geen licentiekosten o.i.d. voor, en als je ooit je website naar een andere partij wilt overzetten dan kan dit relatief eenvoudig al gaan we er natuurlijk vanuit dat dit niet gaat gebeuren ;).

Bij de keuze voor een database bieden wij naast het veelgebruikte MySQL ook (onder anderen - als de server het ondersteunt en PHP snapt het kunnen we er wel mee uit de voeten) PostgreSQL, SQLite en CouchDB — we geloven namelijk sterk in "the right tool for the right job" en adviseren je graag over de plussen en minnen van de verschillende keuzes.

Wanneer je site Javascript gebruikt (en dat doet vrijwel elke site tegenwoordig) gebruiken we graag het zeer populaire en robuuste framework AngularJS, of anders jQuery. We hebben voor beiden ook zelf een aantal plugins voor klaarliggen die veelgebruikte operaties vereenvoudigen.

Voor beheer van externe modules (zgn. "packages") gebruiken we standaard Composer (PHP) en Yarn (Javascript). Maar als je server het ondersteunt kunnen we ook uit de voeten met Git of Mercurial modules of zelfs Subversion (SVN). Of gewoon "good old" NPM.

Uiteraard worden al onze favoriete tools (en meer!) ondersteund op ons eigen hosting platform.

We maken graag een afspraak met je om gratis en vrijblijvend door je huidige site heen te lopen en je te adviseren over wat er in onze ogen eventueel beter zou kunnen, en vooral: waarom, en hoe je site er daarmee dan op vooruitgaat. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Deze gratis en vrijblijvende sessies vinden plaats bij ons in Haarlem. Heeft bovenstaande je al overtuigd en wil je graag een project bespreken zodat wij een offerte kunnen uitbrengen? Dan komen we natuurlijk ook graag naar jou toe!