Netwerk

We zeggen altijd maar: ieder z'n specialiteit. Wij focussen op de technische realisatie van jouw webplatform, en andere mensen doen andere dingen. Door onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een behoorlijk netwerk opgebouwd, en we wijzen je dan ook graag in de richting van andere bedrijven of freelancers die je kunnen helpen met een specifieke klus. Twee (of drie) weten immers meer dan een.

Design

De ene designer is de andere niet, maar door de jaren heen hebben we een aantal vaste partners voor design verzameld, elk met hun eigen specialiteiten. Sommigen zijn ijzersterk in zakelijke ontwerpen, anderen juist wat frivoler. Samen kijken we wie een goede match voor je zou kunnen zijn.

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Zoals we elders al uitleggen omvat SEO een technisch en een inhoudelijk deel. Voor het inhoudelijke deel kennen we mensen die echt gespecialiseerd zijn in schrijven voor het web (dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt...) of die veel verstand hebben van "linkbuilding".

Programmeertalen

We spreken er zelf behoorlijk wat, maar het kan natuurlijk altijd dat jij net een wens hebt die wij niet kunnen of willen leveren. Bijvoorbeeld een Microsoft-oplossing, of een Drupal site. Geen nood! In ons netwerk bevinden zich diverse grotere en kleinere bedrijven en freelancers die dat mogelijk wel kunnen. We verwijzen je graag door.