Corona

Door het Coronavirus (of, zoals het officieel heet, Covid-19, maar dat vinden we zo droog klinken) staat de hele samenleving op z'n kop. Wat zeggen we, de hele wereld. Allerlei zaken die vanzelfsprekend waren (uit eten, handen schudden, naar feestjes etc.) zijn ineens onmogelijk, zwaar ingeperkt of simpelweg Russisch Roulette geworden.

Hierdoor is - het zal je niet ontgaan zijn - ook de economie grotendeels tot stilstand gekomen en moeten veel collega-ondernemers met lede ogen aanzien hoe hun levenswerk voor hun ogen verkruimelt. En we gaan er eerlijk bijzeggen, het is hier ook geen vetpot momenteel, want die ondernemers zijn weer onze klanten, en die hebben dus wel wat anders aan hun hoofd dan hun website laten updaten.

Maar: in deze anderhalvemetertijden is juist het internet deel van de oplossing. Immers, veel dingen die in de echte wereld nu even niet kunnen zijn prima te vervangen door een (veilige) online oplossing! (Okay, behalve de kapper dan, daar weten wij ook niks op helaas...)

Maar ik heb geen idee hoe ik online geld kan verdienen!

Voor je nu denkt: ik doe al jaren niks online en het ging altijd prima, en trouwens, ik zou niet weten hoe dan? Kijk, daar denken wij dus graag en vrijblijvend over mee! Misschien komt er niks uit (omdat je bijvoorbeeld kapper bent...) maar voor hetzelfde geld levert het je net genoeg extra omzet op om de andere verliezen te compenseren en zo in elk geval deze crisis door te komen.

En zodra de crisis eenmaal voorbij is? Dan hou je die extra omzet gewoon! Daarnaast lijkt het er op dat dit echt nog wel even gaat duren, dus nooit geschoten is altijd mis vinden wij.

Kom ik hiervoor in aanmerking?

Bel gewoon eens met Marijn op 06-55111040. Dit mag ook via Whatsapp, FaceTime of Skype (monomelodies) als je ze graag z'n gezicht ziet. Wel graag op een afgesproken tijdstip, hij hijst zich niet elke dag in pak momenteel ;)

P.S. omdat het crisis is hebben we ook wat aanvullende speciale crisisvoorwaarden bedacht. Deze vind je hiernaast en zijn alleen van toepassing op deze "paniekprojecten", dus spoedopdrachten die acuut nodig zijn om je onderneming te laten overleven.